Zet de volgende stap! Ontdek het Traineeship voor ervaren Verpleegkundigen bij Careyn.

Ben jij als ervaren verpleegkundige toe aan een volgende stap in je carrière? Ontdek dan wat het traineeship van Careyn jou kan bieden!

Neem contact op

In korte tijd naar een zelfstandige rol als verpleegkundige VVT

Als ervaren verpleegkundige met passie voor je vak wil jij jezelf verder ontwikkelen in revalidatiezorg, palliatieve zorg, verpleeghuiszorg of wijkverpleging. Je houdt van zelfstandigheid en je wilt meer controle over je agenda. Herken je jezelf hierin? Meld je dan nu aan voor het traineeship van Careyn in jouw regio!

Dat ik zelf de regie bepaal bij het verlenen van zorg, dat geeft zoveel voldoening - Diane (36)

Dit ga je leren als Trainee Verpleegkundige VVT

Een innovatieve zorgaanpak waarmee je ouderen écht helpt. Dat is wat je als trainee verpleegkunde bij Careyn leert. Met trainingen, werkervaring in de praktijk en 10 lesdagen in de schoolbanken verdiep je je in revalidatie, somatiek, PG, palliatieve zorg of wijkverpleging. Je werkt nauw samen met 15 medetrainees en ontwikkelt je onder begeleiding van een ervaren coach in korte tijd tot een excellente verpleegkundige.

Praktijkervaring met en zonder begeleiding

Kennis op het gebied van revalidatiezorg, palliatieve zorg of PG

Training in regie-voering

Zorginhoudelijk onderwijs

Praktijkopdrachten in teamverband

Leren door intervisie met je coach en mede-trainees

Coaching op de werkvloer

Versterken en actualiseren van je theoretische kennis

Wat breng je mee?

Je bent een gediplomeerde verpleegkundige op niveau 4 of niveau 5 met een aantal jaar ervaring. Je bent in bezit van een BIG-registratie en je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Verder is het belangrijk dat je flexibel bent en graag de verantwoordelijkheid op je neemt bij de zorgverlening.

Dit is wat we je bieden

In de eerste plaats bieden we je een unieke kans om je te ontwikkelen in de richting die jij voor ogen hebt. Een vliegende start van je carrière, waarbij je in korte tijd heel veel leert. De individuele begeleiding en coaching gaan je veel brengen én je kunt echt vrijblijvend onderzoeken welke zorgomgeving het beste bij je past. Naast als dit moois bieden we ook het volgende:

Gratis erkende opleiding van 1 jaar

Vrije keuze voor verpleeghuis of wijkverpleging

Verschillende rollen ervaren

Verbondenheid en samenwerken met mede-trainees

Vast contract

Persoonlijke coach

Goed salaris (€ 2.500 –  € 3.500) + Onregelmatigheidstoeslag

Vaste eindejaarsuitkering

Professionele omgeving met een prettige werksfeer

Bij Careyn werk je samen in kleinschalige zelfstandige teams. Tijdens het traineeship kun je verschillende omgevingen ontdekken en samenwerken met ervaren professionals.

Sindy Lookman (29)Verpleegkundige 5

Het Traineeship Verpleegkundige VVT van Bender heeft me geleerd hoe ik om moet gaan met mijn regie-rol die ik als verpleegkundige heb. Door het traineeship sta ik steviger in mijn schoenen en durf ik door alles wat ik geleerd heb ook écht veranderingen door te voeren. Voor mij de perfecte basis.

Joliza van Nimwegen (24)Coördinerend Wijkverpleegkundig

Het mooie van Careyn is dat je je voortdurend kunt blijven ontwikkelen. Je kunt je op veel manieren ontplooien en ik maak graag volop gebruik van deze mogelijkheid. Vanuit mijn coördinerende rol kan ik écht bijdragen aan een betere ouderenzorg. Dat vind ik erg fijn.

Judith Bison – Sint Nicolaas (37)Verpleegkundige

Ik geniet iedere dag van het werk in de thuiszorg en mijn route door de polder van patiënt naar patiënt. De vrijheid, de rust en het menselijk contact maken dit voor mij mijn ideale baan.

Debbie Elverding (33)Verpleegkundige

Ik had niet verwacht dat de zorg VVT mij zo goed zou bevallen. Ik vind zowel het werk in de huizen als in de wijkverpleging leuk en uitdagend. Zorgen voor ouderen geeft heel veel voldoening.

Diane VelthuisVerpleegkundige 4

Voor mij is de wijkverpleging de beste keuze gebleken. Het fijne bij Careyn vind ik dat ik zowel wijkverpleging als verpleeghuis heb kunnen proberen. De vrijheid die de wijkverpleging biedt sprak me uiteindelijk het meeste aan. En het contact met de ouderen natuurlijk. Dat is geweldig!

Carla Moerkerken - StolkVerpleegkundige 4

De thuiszorg is geweldig. Ik vind het bijzonder dat je de mensen echt leert kennen en dat je zorg kunt bieden op alle vlakken. Een luisterend oor, arm om de schouders, heel veel lachen en soms een traan. Dit werk geeft me echte voldoening.

Ellen den Ouden - Spruyt (54)Verpleegkundige

De werksfeer is geweldig. Ik werk veel met jonge gedreven collega's die hart hebben voor onze patienten en onze ambitie om de Ouderenzorg steeds beter te maken.

Yasmine BalanVerleegkundige

Ik heb gekozen voor het traineeship zorg VVT omdat ik zo in heel korte tijd kon ervaren of deze richting bij me past. Binnen een jaar zie je alle mogelijkheden en ontwikkel je je ook nog eens heel erg snel. Voor mij bleek de ouderenzorg perfect. Ontzettend fijn en dankbaar werk.

Reageer direct en ga in maart al aan de slag

Vul hieronder direct je gegevens in! Er zijn op dit moment nog 9 plaatsen beschikbaar voor de volgende lichting. Hoe eerder je reageert hoe groter de kans!


Stuur mij een link naar deze pagina via e-mail

Jouw contactpersoon

Simone is jouw adviseur. Zij kan je alles vertellen over het traineeship bij Careyn. Heb je vragen?
Neem gerust contact met haar op via 06-18581970.

Over Careyn

Careyn biedt zorg dichtbij. In de regio's Delft Westland Oostland - Nieuwe Waterweg Noord,
Voorne Putten Rozenburg, Hoeksche Waard, Goeree Overflakkee Breda, Utrecht West en Utrecht Stad zijn we een belangrijke aanbieder op het gebied van wonen & zorg, thuiszorg en welzijn. Wij zetten ons in voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten en werken voortdurend aan een betere Ouderenzorg.

15 locaties

105 zorgteams

3200+ Medewerkers

Kleinschalige zorg

45

Gemiddelde leeftijd

15% man – 85% vrouw

8.000+ cliënten

Zelfstandige teams

Geïnteresseerd? Reageer vandaag nog!

Reageer direct